IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Buskerud Malerforretning AS

firmapost@bmo.no sh@bmo.no

Vis i kart
32 77 09 20
firmapost@bmo.no www.buskerudmalerforretning.no

Mer informasjon

Velkommen til Buskerud Malerforretning AS!

Buskerud Malerforretning AS ble startet i mars 1977 under navnet Buskerud Malerservice. I 1980 ble navnet endret til det nåværende. Vi har kontor på Kongsberg, men påtar oss oppdrag i hele Buskerud, Telemark, Asker - og Osloregionen

Målsetting Vår målsetting er å ha fornøyde kunder som ønsker å bruke oss flere ganger. Dette målet har vi lyktes med i stor grad, men vi jobber stadig for å bli bedre på alle områder. Vi satser kvalitetssikring i alle ledd samt HMS-arbeid blant våre ansatte.

Referanser Vi har de fleste av de store byggentreprenørene som våre kunder og kan nevne Skanska, OKK Entreprenør, Bøhmer Entreprenør, Veidekke, AG Entreprenør, Hobbelstad & Rønning med flere. Statsbygg og Kongsberg Teknologipark er også store og viktige kunder for oss. For disse har vi utført en rekke oppdrag gjennom alle år.

Våre medarbeidere har lang erfaring innen faget.

Våre søsterselskaper BMO Entreprenør AS ble etablert i 1996 og er det største selskapet i konsernet. Firmaet har ca 60 ansatte. BMO påtar seg rehabilitering av bruer, kaier, dammer etc. over hele landet. Scanstillas AS ble etablert i 2004 for å ivareta utleie og montasje av stillaser.

Kontaktinformasjon

www.buskerudmalerforretning.no

Besøksadresse Industriveien 1, 3610 Kongsberg
Postadresse Postboks 574, 3605 Kongsberg
 
Epost
firmapost@bmo.no
Telefon
(+47) 32 77 09 20
Mobiltelefon
(+47) 928 02 418

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies