IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Buskerud Ferdigplen AS

Vis i kart
32 88 08 14
t-horgen@online.no www.buskerudferdigplen.com

Mer informasjon

Buskerud Ferdigplen A/S holder til i Drammen, nær E-18. Vi leverer plen til alle formål ( private hager, idrettsanlegg, næringseiendommer, barnehager, hus/hytte-tak, osv. ), og til små og store kundegrupper.

Vi har meget korte leveringstider og gode transportforbindelser for de som ønsker plenen levert. Vi leverer i hele Sør-Norge inkludert Trondheim i nord og Bergen i vest. Vi kan også tilby legging av ferdigplen.

“Du kan være trygg på at vårt produkt holder en høy kvalitet.”

Vi sitter inne med solid fagkunskap og gjør vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd, også etter en handel er vi selvsagt tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål om din plen.

Buskerud Ferdigplen A/S drives av Marianne Skogen og Tore Horgen. Marianne er agrotekniker i jordbruk og hagebruk, Tore har 20 års erfaring i anleggsgartnerbransjen. Vår kunnskap gjør at du kan være trygg på at vårt produkt holder en høy kvalitet.

Buskerud Ferdigplen AS holder til på besøksadressen Løysebakken 13, 3039 Drammen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Buskerud Ferdigplen AS på telefon 32 88 08 14, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.buskerudferdigplen.com

Besøksadresse Løysebakken 13, 3039 Drammen
Postadresse Løysebakken 13, 3039 Drammen
 
Epost
t-horgen@online.no
Telefon
(+47) 32 88 08 14

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies