IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Buskerud Betongvarefabrikk AS

- Tilsammen 300 års erfaring -

Vis i kart
32 79 28 00
firmapost@buskerud-betong.no www.buskerud-betong.no

Mer informasjon

Velkommen til Buskerud Betongvarefabrikk AS!

Buskerud Betongvarefabrikk AS ble etablert i 1949. Siden den gang har bedriften utviklet seg og vi driver i dag med produksjon og salg av ca 25 000 tonn betongvarer/betongelementer per år. Dette ga oss en omsetning på 75 millioner i 2007.

Vi er ca. 60 ansatte fordelt på produksjon, transport og administrasjon. Nytt fra tidligere er at vi fra 2008 er samlet under ett og samme tak i nye moderne lokaler – noe som har gitt en god effekt. Foruten større kapasitet og høyere effektivitet, har lavere råvarekostnader vist seg gjeldene. Ved å samle all kompetansen på en adresse ser vi en klar kvalitetsgevinst. Les mer...

Vårt hovedmarked er fylkene rundt Oslo-fjorden, men vi leverer betongvarer/elementer rundt i hele Norge. Det er med våre to vogntog som begge er utstyrt med kran, samt vår semitrailer vi daglig distribuerer betongvarer/elementer til våre kunder.

Vi i Buskerud Betongvarefabrikk AS ønsker å levere den beste kvaliteten til våre kunder. Og ved å være effektive, løsningsorienterte og ikke minst kvalitetsbevisste oppnår vi dette.

Vi som i dag arbeider i Buskerud Betongvarefabrikk AS har til sammen ca 300 års erfaring fra betongproduksjon, en erfaring vi håper du som kunde vil dra nytte av. Pris, kvalitet og leveringstid er en forutsetning i vårt marked, og vi har som mål å oppfylle disse forutsetningene ovenfor våre kunder.

Vi er godkjent av kontrollrådet for betongprodukter i klasse D og E. Dette er kontrollrådets høyeste godkjenning for slakkarmerte og spente betongelementer. Vi har eget laboratorium hvor vi utfører nødvendige kvalitetskontroller som kreves for å dokumentere samsvar med Norsk Standard 206. Det blir også tatt kontroll på den daglige produksjonen i henholdt til Norsk Standard 3465. Vi ønsker å levere den beste kvaliteten på ferdigprodukter ut fra de ressursene vi har til rådighet. Med dokumentasjon ønsker vi å gi kunden sikkerhet for at deklarert kvalitet blir levert.

Håper en kontakt med oss vil gi deg som kunde en positiv erfaring!

Buskerud Betongvarefabrikk AS

holder til på besøksadressen Fjordveien 2 B, 3490 Klokkarstua. Foretaket ble startet i 1985-09-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-12-15 og som et Aksjeselskap. Buskerud Betongvarefabrikk AS driver i bransjene "Armering", "Betong og betongvarer" og "Betongstøping og betongproduksjon". Foretaket har 54 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Buskerud Betongvarefabrikk AS på telefon 32 79 28 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.buskerud-betong.no

Besøksadresse Fjordveien 2 B, 3490 Klokkarstua
Postadresse Fjordveien 2 B, 3490 Klokkarstua
 
Epost
firmapost@buskerud-betong.no
Telefon
(+47) 32 79 28 00
Mobiltelefon
(+47) 901 00 606
Telefaks
(+47) 32 79 28 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies