IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bunadmesteren

Vis i kart
75 02 83 50
tone@bunadmesteren.no www.bunadmesteren.no

Mer informasjon

Velkommen til Bunadmesteren

Tone Holt Øien står bak navnet Bunadmesteren. Bedriften har butikk i Brønnøysund med eget verksted tre mil sør for Brønnøysund, ved RV 17 i Sømna. Vår erfaring er uansett at med internett og telefoner er avstander og vår beliggenhet av mindre betydning. Bunadmesteren har fleksible åpningstider, her kan tid avtales med kunden.

Tone Holt Øien har svennebrev i kjole- og draktsøm og bunadtilvirker, samt mesterbrev i begge fag. Hun har husflidsfaglig bakgrunn og lang praksis innen bunadyrket. Øien er opptatt av å utføre bunadarbeidet med stor nøyaktighet og respekt for tradisjoner. En bunad skal ha et langt liv og er derfor avhengig av god kvalitet på råstoff og utførelse.

Ta gjerne kontakt eller se vår hjemmeside for mer informasjon!

Bunadmesteren holder til på besøksadressen Vestabergveien 3, 8920 Sømna. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1999-11-10 og som et Enkeltpersonforetak. Bunadmesteren driver i bransjene "Bunad og husflid" og "Klær og mote - Butikker". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bunadmesteren på telefon 75 02 83 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bunadmesteren.no

Besøksadresse Vestabergveien 3, 8920 Sømna
Postadresse Vestabergveien 3, 8920 Sømna
 
Epost
tone@bunadmesteren.no
Telefon
(+47) 75 02 83 50
Mobiltelefon
(+47) 909 80 428

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies