IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bulandsferie

Opplev det gode liv i Norges vestligste fiskevær.

916 47 196
bulandsferie@gmail.com www.bulandsferie.no

Mer informasjon

Vårt Havland Gir Himmelsprett I Sinnet.Hva med en ny ferie opplevelse: OPPLEV BULANDET I STORM

Velkommen til Bulandet gjennom Nordsjøporten RV 365!!! Bulandsferie er en helt spesiell opplevelse, egnet til rekreasjon, familie og vennetreff, møter og kurs. Her kan man oppleve naturen og fiskelykken i tillegg.

Opplev det gode liv i Norges vestligste fiskevær. Bulandet er den vestligste bebodde øygruppe, og fiskevær i Norge, og ligger i Askvoll kommune i Sogn og Fjordane. Består av 365 øyer, holmer og skjer. Smale sund og grunne båer. Omtalt som Norges Venezia Selv om det til tider kan virke nakent og forblåst, er det likefullt et paradis, med viltvoksende blomster og et yrende fugleliv. Bosetningen er spredt på en del av øyene. Bulendingene teller ca. 260 mennesker, og er først og fremst et folk preget av optimisme.

Slik er Bulandet blitt en livskraftig bygd i vekst. Vi her ute lever for det meste av fiske, noen driver en kombinasjon av fiske og jordbruk. Her er fiskeindustri, kafee, og bygda er et selvstendig samfunn med alt det nødvendigste. Bulandet har eget museum og café, og fritidstilbud til barn og unge på ungdomshuset. skole 1. til 10. klasse og Galleri.

Vi tilbyr Ro og Fred, mat av lokale råvarer

Robåt, båt med påhengs motor, formidler guide’t tur Overnatting, Hytter, Rorbuferie, Rorbuer, Havfiske, Fiskemuligheter, Øyhopping, Fiskesuppe, Båtsafari, Firmaturer, Møtelokaler, Opplevelser, Turterreng, Matservering ved avtale, Utleie av båt, Båtutleie, Havpadling, Kajakkpadling, Gjestebrygge

Bulandsferie holder til på besøksadressen 6987 Bulandet. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-06-20 og som et Enkeltpersonforetak. Bulandsferie driver i bransjene "Bokbindere", "Hoteller", "Hytteutleie", "Kurs og konferanselokaler", "Pensjonater og moteller" og "Øvrig overnatting". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Bulandsferie på telefon 916 47 196, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bulandsferie.no

 
Epost
bulandsferie@gmail.com
Telefon
(+47) 916 47 196
Mobiltelefon
(+47) 916 47 196

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies