IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Buddy Electric AS

Buddy – en pionér og stayer i elbilbransjen

Vis i kart
22 22 39 22
post@buddyelectric.no http://www.buddyelectric.no/

Mer informasjon

Buddy Electric AS bygger på den ressursinnsatsen og erfaringen som er høstet gjennom alle disse åra. Bak det nystartede selskapet som overtok alle rettigheter og eiendeler fra Pure Mobility AS, står det trofaste og entusiastiske elbilister, elbilutviklere og investorer.

Vi skal ikke tøyse med hva Buddy er og har vært. Selv om det kommer mange nye elbiler på markedet fra de store bilprodusentene, vil vi ikke forsøke å ligne dem. Vi skal rendyrke nisjén som et unikt bykjøretøy.

Rett og slett være best i byen. Ingen utslipp, ta liten plass, bruke så lite energi som mulig, enkel å håndtere i tett trafikk og ikke minst lekende lett å parkere. Samt at du skiller deg ut. Ingen er tvil om at du kjører elbil. det framkaller hyggelige smil fra omgivelsene. Det er hva vi i Buddy Electric trenger i byen. Hva mer trenger du?

Buddy Electric AS holder til på besøksadressen Spireaveien 6, 0580 Oslo. Foretaket ble startet i 2010-11-16 og som et Aksjeselskap. Buddy Electric AS driver i bransjen "Bil, Båt og MC". Foretaket har 8 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Buddy Electric AS på telefon 22 22 39 22, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.buddyelectric.no/

Besøksadresse Spireaveien 6, 0580 Oslo
Postadresse Spireaveien 6, 0580 Oslo
 
Epost
post@buddyelectric.no
Telefon
(+47) 22 22 39 22
Mobiltelefon
(+47) 926 93 922

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies