IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bt Pall & Emballasje AS

Vis i kart
33 05 98 50
info@btpall.no www.btpall.no

Mer informasjon

Velkommen til Bt Pall & Emballasje AS

B.T. Pall & Emballasje A.S ble etablert 1988 i Hof kommune i Vestfold.

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler med en moderne maskinpark. Bedriften har nå 9 ansatte, og en årsomsetning på ca. 10 mill. kr. Vi er også en IA bedrift ( Inkluderende arbeidsliv).

Vi produserer et mangfold av kvalitetsprodukter, herunder spesial-paller, engangspaller, kasser og div. andre løsninger etter kundens eget ønske. Bedriften er også importør/forhandler av EUR-paller, pallekarmer, mellomlegg, plywood kasser, kanal plast og lokk i tre og finer.

Produktene BT Pall & Emballasje produserer er varmebehandlet treverk som tilfredsstiller alle nye krav i EU området, USA, Asia, og Australia. ang IPPC. Våre medarbeidere besitter en meget høy kompetanse og har lang erfaring i arbeid med paller og øvrig treemballasje.

Bedriften har sitt eget kvalitetsikringssystem, som gir våre kunder garanti for høy kvalitet, riktig pris, og levering til avtalt tid.

Ta gjerne kontakt eller besøk våre hjemmesider for mer informasjon!

Bt Pall & Emballasje AS holder til på besøksadressen Rønneberg Industriområde, 3090 Hof. Foretaket ble startet i 1988-01-15 og registrert i brønnøysund-registrene 1988-02-11 og som et Aksjeselskap. Bt Pall & Emballasje AS driver i bransjen "Treemballasje". Foretaket har 13 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bt Pall & Emballasje AS på telefon 33 05 98 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.btpall.no

Besøksadresse Rønneberg Industriområde, 3090 Hof
Postadresse Industriveien 8, 3090 Hof
 
Epost
info@btpall.no
Telefon
(+47) 33 05 98 50
Telefaks
(+47) 33 05 87 65

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies