IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Brystkreftforeningen

Hver dag får 8 norske kvinner brystkreft. Brystkreftforeningen er en interesse- og likemannsorganisasjon for brystkreftrammede og deres omgivelser.

Vis i kart
02066
post@brystkreftforeningen.no www.brystkreftforeningen.no

Mer informasjon

Brystkreftforeningen jobber for brystkreftopererte og deres pårørende. Foreningen driver frivillig landsomfattende likemannsarbeid, har medlemsmøter og arrangerer kurs og samlinger. Foreningen er et talerør for brystkreftdiagnostisertes rettigheter, og jobber med å fremme og ivareta medlemmenes interesser overfor myndigheter og andre aktører. Foreningen ønsker å sikre at alle som rammes av brystkreft i Norge skal få en presis og rask diagnose, en individuelt tilpasset brystkreftbehandling og en god rehabiliteringsfase.

Foreningens formål

Foreningens formål er å gi hjelp og støtte til pasienter som har fått en brystkreftdiagnose og å ivareta deres interesser. Dette søkes gjennomført ved å:

-Drive opplysende virksomhet -Ha besøkstjeneste, tilby selvhjelpsgrupper og ha kontakttelefon

-Fremme de brystkreftdiagnostisertes rettigheter og krav på service overfor myndigheter, helseinstitusjoner, proteseforhandlere, NAV og andre

-Søke kontakt og samarbeid med helsepersonell innen og utenfor Kreftforeningen

-Utgi medlemsblad

-Samarbeide internasjonalt: Reach to Recovery, Europa Donna, ECPC og med de nordiske land.

-Samarbeide med Kreftforeningen og andre pasientorganisasjoner.

Brystkreftforeningen

holder til på besøksadressen Øvre Vollgate 11, 0158 Oslo. Foretaket ble startet i 1991-05-04 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-01-11 og som et Fli. Brystkreftforeningen driver i bransjen "Interesseorganisasjoner". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Brystkreftforeningen på telefon 02066, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.brystkreftforeningen.no

Besøksadresse Øvre Vollgate 11, 0158 Oslo
Postadresse Postboks 4 Sentrum, 0101 Oslo
 
Epost
post@brystkreftforeningen.no
Telefon
(+47) 02066
Mobiltelefon
(+47) 995 55 686

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies