IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Brudeloftet Snefrid's Hus

Vis i kart
38 07 09 27
http://www.snefridshus.no/

Mer informasjon

Velkommen til Snefrids Hus!

Brudeloftet Snefrids hus er kort fortalt:

* Leie og kjøp av kjoler
* Alt av brudekjoler
* Alt til han og henne
* Alt innen hudpleie, makeup, kosthold 

Vi har selskapskjoler fra kr 1.700,- og brudekjoler til salgs fra kr 8.000,-. Brudekjoler til leie fra kr 8.000,-

Takket være våre fantastiske samarbeidspartnere kan vi gi deg en pakkeløsning og hjelpe deg med de fleste praktiske ting i forbindelse med bryllupet.

Til bruden har vi alt fra røffe til enkle kjoler, str. 34 – 62. Salg eller leie. Til brudgom har vi et flott utvalg som blir tilpasset bruden.

Utdannelsen som stylist hjelper oss til å tilpasse din kjole etter smak, kropp og dine ønsker. Vi tør også si ifra om kjolen ikke passer deg.

Vi kan også tilby kurs i hva slags klær som passer deg. Det er gøy å ta seg en tur på byen etter man har blitt stylet opp.

Vi tilbyr følgende merker: Cymbeline, Nixa, Snefrids Design, Modex, Demitrios, Cosmobella, ASPERA, og Nathalies design Smykker.

Brudeloftet Snefrid's Hus holder til på besøksadressen Sandkjærveien 50, 4886 Grimstad. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1989-04-21 og som et Enkeltpersonforetak. Brudeloftet Snefrid's Hus driver i bransjene "Bryllup" og "Design". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Brudeloftet Snefrid's Hus på telefon 38 07 09 27 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.snefridshus.no/

Besøksadresse Sandkjærveien 50, 4886 Grimstad
Postadresse Sandkjærveien 50, 4886 Grimstad
 
Telefon
(+47) 38 07 09 27

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies