IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Brøstrud Gård og Pensjonat

Vis i kart
32 74 36 09
arnegunnar.haugen@online.no www.brostrud.no/

Mer informasjon

Setter du pris på gammel bondekultur, utsøkt mat, elegante rom og suiter kombinert med topp moderne møtelokaler i tradisjonrike omgivelser? Setter du pris på hotellstandard til pensjonatpris? Da er Brøstrud Gård og Pensjonat noe for deg.

Gjestene mener, at vi på en meget fin måte har maktet å kombinere dette med moderne krav til turisme. Brøstrud Gård og Pensjonat har 50 sengeplasser, fordelt på 18 rom og 2 suiter, - med eget bad, wc. Solarium og badstue står også til gjestenes disposisjon. I tillegg komfortable hytter ved gården og inne på Dagalifjell.

Brøstrud har åpent og tar imot gjester for kortere eller lengre opphold, hele året.

Brøstrud Gård og Pensjonat holder til på besøksadressen Bekkelund Brostrud, 3632 Uvdal. Foretaket ble startet i 1995-02-22 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-02-28 og som et Avdelingskontor. Brøstrud Gård og Pensjonat driver i bransjene "Hoteller", "Pensjonater" og "Pensjonater og moteller". Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Brøstrud Gård og Pensjonat på telefon 32 74 36 09, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.brostrud.no/

Besøksadresse Bekkelund Brostrud, 3632 Uvdal
Postadresse Bekkelund Brostrud, 3632 Uvdal
 
Epost
arnegunnar.haugen@online.no
Telefon
(+47) 32 74 36 09

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies