IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS
Vis i kart
970 20 840
post@br-karlsen.no www.br-karlsen.no

Mer informasjon

Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS ble stiftet i 1960, og har bred erfaring fra bygg – og anleggsbransjen i Balsfjord og nærliggende kommuner. Lokal tilhørighet og allsidig virksomhet med fokus på kunnskap og kvalitet, har gjort oss til et naturlig valg for offentlig og private byggherrer i vårt distrikt.

Firmaet består av fagarbeidere med solid kompetanse innenfor selskapets arbeidsområder. Foruten regelmessig oppdatering av nåværende ansatte, er vi godkjent som lærling bedrift og rekrutterer stadig nye medarbeidere i bransjen

Vi disponerer en moderne maskinpark til bruk i alt fra mindre oppdrag til større prosjekter. Med alt nødvendig maskinell og utstyr, kan vi løse både enkle og krevende oppgaver på en sikker og effektiv måte.

Vårt mål er å opprettholde høy kvalitet i alle ledd – fra planlegging til gjennomføring. Dette betyr at vi utfører alle oppdrag i henhold til kundens forventninger – både når det gjelder kvalitet, tidsbruk og kostnader

Velkommen til oss

Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS

holder til på besøksadressen Markenes, 9050 Storsteinnes. Foretaket ble startet i 2011-11-05 og som et Aksjeselskap. Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS driver i bransjene "Anleggstjenester (drift og vedlikehold) " og "Maskinentreprenører". Foretaket har 26 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Brødrene Karlsen Anleggsdrift AS på telefon 970 20 840, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.br-karlsen.no

Besøksadresse Markenes, 9050 Storsteinnes
Postadresse Markenes, 9050 Storsteinnes
 
Epost
post@br-karlsen.no
Telefon
(+47) 970 20 840
Mobiltelefon
(+47) 917 21 690

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies