IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Brisk Kompetansesenter AS

er en moderne produksjons- og tjenesteleverandør husettil det offentlige, næringslivet og privatkunder, og vi har i dag et mangfold og et spenn i våre tilbud som er variert, spennende og interessant.

Vis i kart
70 15 85 00
firmapost@brisk.no www.brisk.no

Mer informasjon

I 2003 stod selskapets nybygg sentralt beliggende på Moa ferdig, hvor selskapet i dag disponerer 6500 kvadratmeter moderne kontor-, undervisnings- og produksjonslokaler.

Med etableringen av NAV i 2006 kom også konkurranseutsetting av ulike tjenester og tilbud i NAVs regi. En konkurranseutsetting Brisk ser på som positiv, da det bidrar til bedring av kvalitet og innhold i tjenestene. Brisk viser sin kompetanse og kvalitet ved å vinne mange av de utlyste anbudene, i tillegg til å drive de tiltak som myndighetene har bestemt skal drives av de 110 godkjente attføringsbedriftene i Norge.

I perioden fra 2007 har Brisk involvert sine ansatte for å styrke kompetanse og motivasjon, og alle ansatte var i 2007 – 2009 med i en prosess som endte opp blant annet med bedriftens visjon og verdigrunnlag.

Visjonen ”Sammen om nye muligheter” gir for bedriftens ledelse og ansatte mening om at sammen kan vi oppnå hva vi vil, enten det er ledelse og ansatte sammen eller bedriften og den enkelte ansatte sammen med våre deltakere og kunder. I fellesskap finnes det alltid løsninger, og dette gir seg også uttrykk i bedriftens verdigrunnlag som sier at Brisk skal være

Kontaktinformasjon

www.brisk.no

Besøksadresse Breivikvegen 5, 6018 Ålesund
Postadresse Postboks 7664 Spjelkavik, 6022 Ålesund
 
Epost
firmapost@brisk.no
Telefon
(+47) 70 15 85 00
Telefaks
(+47) 70 15 85 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies