IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Brindem Advokatfirmaet

Vis i kart
22 33 44 66
post@brindem.no www.brindem.no

Mer informasjon

JuridiskBistand.no er et av norges eldste nettsteder for juridisk rådgivning via internett. Tjenesten ble startet opp under navnet nettjuristene.no allerede i 2000. I 2005 skiftet tjenesten navn til JuridiskBistand.no.

Tanken bak tjenesten var å hjelpe personer som trengte juridisk bistand, men som syntes at det kunne være vanskelig å kontakte en advokat. Mange har enkelte sperrer for å oppsøke en advokat, og mange opplever også at det kan være dyrt.

Internett ga derfor muligheten til å starte en tjeneste hvor folk på en uformell måte kunne få svar på spørsmål uten å måtte ta direkte kontakt med advokat. JuridiskBistand.no tilbyr en en uformell, uforpliktende og gratis vurdering av saken uten at bruker fysisk må oppsøke en advokat.

Gjennom vår tjeneste vil du få råd og veiledning, og vi skal hjelpe deg i å kartlegge dine problemer, og gi deg bistand i å finne en strategi for løsning. Dersom du ønsker å gå videre med din sak står våre tilknyttede advokater parat til å bistå deg med din sak.

Dersom du ønsker å gå videre med din sak vil våre advokater føre din sak gjennom ordningen med fri rettshjelp, eventuelt til en på forhånd avtalt timespris dersom du ikke oppfyller vilkårene for fri rettshjelp.

Brindem Advokatfirmaet holder til på besøksadressen Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-05-24 og som et Enkeltpersonforetak. Brindem Advokatfirmaet driver i bransjene "Advokater og jurister", "Bredbåndsleverandører" og "Internettoperatører". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Brindem Advokatfirmaet på telefon 22 33 44 66, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.brindem.no

Besøksadresse Fridtjof Nansens vei 19, 0369 Oslo
Postadresse Postboks 99, 1325 Lysaker
 
Epost
post@brindem.no
Telefon
(+47) 22 33 44 66
Mobiltelefon
(+47) 400 40 072
Telefaks
(+47) 22 33 44 67

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies