IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Breheimen Naturprodukt

Vis i kart
57 87 75 41
jl.nesje@c2i.net www.honningprodukt.net

Mer informasjon

I indre Nordfjord ligg Stryn, i dette område ved Jostedalsbreen har det blitt drive birøkt i mange år. Honning frå dette distriktet har ein smak og aroma som berre denne frodige naturen kan frambringe. Eg tenkjer då spesielt på lindhonning som kjem frå Flo, som har Nordauropas største forekokomst av lind. Denne honningtypen har ein heilt spesiell aroma. All honning som blir tilbudt for sal kjem direkte frå produsent og birøkter Jan Lars Nesje.

For kunne utnytte den rike naturen må ein også ha bifolk som tilfredstiller krava til efekivitet og har dei eigenskapane som vi som birøktarar vil ha. For meg har valet blitt Buckfastbier sidan midten av 1970 åra. Avlsarbeid med utval og testing har gjeve resultat. Ein del dronningar blir produserte for salg

Breheimen Naturprodukt holder til på besøksadressen Mindresunde, 6783 Stryn. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-02-20 og som et Enkeltpersonforetak. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Breheimen Naturprodukt på telefon 57 87 75 41, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.honningprodukt.net

Besøksadresse Mindresunde, 6783 Stryn
Postadresse Mindresunde, 6783 Stryn
 
Epost
jl.nesje@c2i.net
Telefon
(+47) 57 87 75 41

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies