IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Brattvåg Bowling AS

Vis i kart
71 39 61 08
www.brattvaagbowling.no

Mer informasjon

Vi kan tilby våre kunder mye mer enn bare bowling! Vi har seks splitter nye bowlingbaner og en flott restaurant med variert meny. Våre lokaler kan brukes til alt fra bowling til bursdagsselskaper og møter/konferanser. Vårt moderne lyd- og lysanlegg gjør at lokalene kan “omstilles” til å skape akkurat den atmosfæren som trengs for alle typer arrangementer.


Brattvåg Bowling åpnet dørene 1. November 2007. Vi fikk en flott respons fra våre kunder, som spenner fra de helt yngste og til vår eldste faste kunde som er godt over 80 år. Brattvåg Bowling skal være et sted som skal brukes av de fleste og skal være med på å gjøre Haram Kommune til et enda mer attraktivt sted å bosette seg og få jobb i et næringsliv som for tiden skriker etter arbeidskraft.

Brattvåg Bowling AS holder til på besøksadressen Storgata, 6270 Brattvåg. Foretaket ble startet i 2007-04-30 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-06-27 og som et Aksjeselskap. Brattvåg Bowling AS driver i bransjene "Bowling", "Restauranter" og "Øvrige idrettsklubber og foreninger". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Brattvåg Bowling AS på telefon 71 39 61 08 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.brattvaagbowling.no

Besøksadresse Storgata, 6270 Brattvåg
Postadresse Storgata, 6270 Brattvåg
 
Telefon
(+47) 71 39 61 08

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies