IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Brækhus Dege Advokatfirma Da

Vis i kart
23 23 90 90
advokat@bd.no www.bd.no

Mer informasjon

Brækhus Dege er et veldrevet norsk forretningsadvokatfirma med en historie tilbake til 1910. Vår målsetning er å befeste posisjonen blant de 15 største norske advokatfirmaene gjennom systematisk fokus på kvalitet og service.

Våre oppdragsgivere er alt fra børsnoterte norske og utenlandske selskaper til privatpersoner, men den store massen består av små og mellomstore bedrifter. Vår erfaring er at særlig de sistnevnte setter stor pris på vår prioritering av å tilby én advokat som kontaktpunkt for all informasjon. Dette gjør oss i stand til å være i forkant som profesjonell medspiller og problemløser for klienten. 

En hovedmålsetning for det interne arbeidet er å tiltrekke seg de beste medarbeidere som har interesse for Brækhus Deges arbeidsfelt. Brækhus Deges ekspertise omfatter de fagområder som er aktuelle for forretningsvirksomhet.

Internasjonalt har Brækhus Dege over en rekke år samarbeidet med forretningsadvokatfirmaer i de industrialiserte land gjennom Legalink og Interlegal. I egne rekker har vi en advokat med advokatbevilling både i Norge og Frankrike. Vi er kjent for å håndtere kompliserte selskapsforhold, gjelds- og insolvensforhold, skatteforhold og finanstransaksjoner på tvers av landegrenser.

Kontaktinformasjon

www.bd.no

Besøksadresse Dronning Mauds gate 10, 0250 Oslo
Postadresse Postboks 1369 Vika, 0114 Oslo
 
Epost
advokat@bd.no
Telefon
(+47) 23 23 90 90
Telefaks
(+47) 22 83 60 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies