IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Borsheim G Naturstein AS

Naturstein, løing av steingard

Vis i kart
51 42 01 97
gbm@kleppnett.no www.borsheim-naturstein.no

Mer informasjon

Naturstein kan brukes i mange anledninger. Steinene hentes fra bruddet vårt på Heigre, og har et vakkert fargespill. Steinene brytes med jevne flater og gir god stabilitet til blant annet løing av gard.

Firma Gunleif Borsheim ble startet som et enmannsforetak i 1969. Han begynte med traktorgraver og grov grøfter hos bøndene på Jæren. Noe senere gikk han over til Brøyt 21TL gravemaskin. De første årene i yrkeskarrieren hadde han mye utgravninger av gjødselkjellere, reparasjoner av småbåthavner og mudring i havner på Reve og Sele. Han bygget småbåthavn av stein i Tananger sentrum. Han grov ut uttallige husgrunner, rev ned gamle hus og arbeidet på Hegre-Skas kanalen i Sandnes Kommune i 1990.

Fra 1978 ble det mye oppsetting av skiftegarder hos bønder og siden også pyntegarder rundt privathus. Dette arbeidet er det blitt mer og mer av og er nå ca 90% av oppdragene legging av steingarder/forstøtningsmurer. Oppdragene spenner seg fra Egersund i sør til Stavanger i nord. Av større arbeider kan nevnes utbyggingen av E39, sykkel/gangsti langs Hafrafjord og Godsterminalen.

I 2000 ble selskapsformen forandret til G.Borsheim Naturstein AS. Vi er idag 16 ansatte. 3 maskinfører, 2 lastebilsjåfører, 2 håndmenn og 1 kontordame.

I 2004 har firmaet gjordt avtale om uttak av stein på Heigre i Sandnes kommune slik vi er selforsynt av materialer til steingardene. Steinen er av helt spesiell steinkvalitet og er geologisk sett en svært sjelden forekomst i vårt distrikt.

Kontaktinformasjon

www.borsheim-naturstein.no

Besøksadresse Borevegen 210, 4352 Kleppe
Postadresse Borevegen 210, 4352 Kleppe
 
Epost
gbm@kleppnett.no
Telefon
(+47) 51 42 01 97
Mobiltelefon
(+47) 982 13 680

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies