IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Borge Bilinnredning -

Vis i kart
69 35 31 13
post@bo-bi.no http://www.serviceinnredning.no/

Mer informasjon

En servicebil uten innredning er en bil uten mulighet for å få oversikt over verktøy og utstyr som man trenger for å utføre jobben. Uten oversikt blir det vanskelig å registrere svinnet, men på regnskapet ser man høye kostnader og unødvendig dårlig resultat. Og kundene blir heller ikke spesielt imponert.

Viktigheten av å utnytte alle tilgjengelige ressurser maksimalt er stor. Biler og utstyr må være best mulig, og uproduktiv tid må reduseres til et minimum. Med alle bitene på plass, utstyr brukt på riktig måte, og disiplinerte, effektive folk vil man oppnå mange ekstra utfakturerbare timer i løpet av en arbeidsuke.

Borge Bilinnredning - holder til på besøksadressen Bergersensvei 17, 1653 Sellebakk. Foretaket ble startet i 2009-05-06 og registrert i brønnøysund-registrene 2009-05-28 og som et Enkeltpersonforetak. Borge Bilinnredning - driver i bransjen "Bildekor". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Borge Bilinnredning - på telefon 69 35 31 13, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.serviceinnredning.no/

Besøksadresse Bergersensvei 17, 1653 Sellebakk
Postadresse Njårdsvei 6, 1654 Sellebakk
 
Epost
post@bo-bi.no
Telefon
(+47) 69 35 31 13

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies