IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bønes Frisør

Bønes Frisør: 20 års erfaring som frisør i Bergen. Hår, hårklipp og hårprodukter i Bergen!

Vis i kart
55 12 45 00
post@bonesfrisor.no www.bonesfrisor.no

Mer informasjon

Velkommen til Bønes Frisør!

Bønes Frisør - Vi har 20 års erfaring innen frisørbransjen. Hos oss finner du meget dyktige frisører. Hos Bønes Frisør er kvalitet et sentralt nøkkelord. Ved sterk satsing og coaching på grundig opplæring av hver enkelt frisør og nært samarbeid med leverandørene, er nettopp kvaliteten satt i høysetet. Våre frisører deltar jevnlig på kurs, konkurranser og holder seg alltid godt oppdatert på hår og trender.

Med tanke på å inspirere kundene har Bønes Frisør plukket ut de mest eksklusive leverandørene, som f.e Kerastase og L’orèal Paris som samarbeidspartnere. Det som disse hårproduktene har til felles, er at leverandøren av eksklusive hårprodukter som Kerastase og Lorèal Paris også setter kvalitet i fokus, og er trendsettere på sine områder!

Bønes Frisør holder til på besøksadressen Våkleiven 133, 5155 Bønes. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-03-12 og som et Enkeltpersonforetak. Bønes Frisør driver i bransjen "Frisører". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bønes Frisør på telefon 55 12 45 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bonesfrisor.no

Besøksadresse Våkleiven 133, 5155 Bønes
Postadresse Våkleiven 133, 5155 Bønes
 
Epost
post@bonesfrisor.no
Telefon
(+47) 55 12 45 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies