IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Bolt Construction Nesna AS

Være ledende entreprenørselskap i Nord-Norge.

Vis i kart
75 12 14 40
bolt.nesna@boltcon.no boltcon.no

Mer informasjon

OM BOLT CONSTRUCTION AS

Med en forventet omsetning i 2015 på 600 MNOK og 250 ansatte er BOLT etablert som et ledende entreprenørselskap i Nord-Norge og målsetter fortsatt vekst i årene som kommer.

Konsernets virksomhet er tuftet på et godt og inkluderende arbeidsmiljø, kompetente medarbeidere samt høy fokus på kvalitet, sikkerhet og leveringsdyktighet og skal kjennetegnes gjennom etterlevelse av selskapets verdigrunnlag; solid, nyskapende, stolt og inkluderende.

BOLT har fagkompetanse innenfor kalkyle, prosjektutvikling, prosjektering, prosjektledelse, tømrer- og betongarbeid, mur- og flis samt maling og overflatebehandling. I tillegg besitter selskapet kompetanse innenfor boring og betongsaging. Selskapet har lang erfaring i bransjen og tar de fleste typer oppdrag.

BOLT konsernet har divisjoner i Mo i Rana og Sandnessjøen samt heleide datterselskap på Nesna.Gjennom kjøpet av Sandnessjøen Betong og Anlegg er BOLT etablert som en ledende leverandør av betong på Helgeland. I tillegg har selskapet nå kapasitet og kompetanse innenfor grunnarbeider, inkludert kommunaltekniske anlegg. I tillegg er selskapet en ledende egenregiaktør innenfor boligutvikling på Helgeland.Siste tilvekst til BOLT konsernet kom gjennom kjøpet av aksjemajoriteten i Multi-Eiendom selskapene som gjennom de siste år har fått et godt fotfeste i Ytre Namdal og Bindal samt Namdalen og søndre deler av Sør-Helgeland.

Denne posisjonen styrkes ytterligere gjennom kjøpet av aksjer i OK Entreprenør AS som er markedsleder innenfor bygg- og anlegg i Brønnøysund området.

Kontaktinformasjon

boltcon.no

Besøksadresse Movegen 45, 8700 Nesna
Postadresse Postboks 23, 8701 Nesna
 
Epost
bolt.nesna@boltcon.no
Telefon
(+47) 75 12 14 40

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies