IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bolstad Auto-Port-Bygg

Vis i kart
920 13 257
torbolstad@yahoo.no www.bolstadport.no

Mer informasjon

Velkommen til Bolstad Auto- Port- Bygg.

Vi leverer de sikreste og beste løsningene for din garasje, enten om det er for borettslag/sameie eller privat, i tillegg har vi en meget trygg garantiordning. Vi leverer i Oslo og Akershus m/omegn. Vi leverer LOBAS’ Garasjeporter i stål og Chamberlain(Liftmaster) portåpnere, som er av samme type som leveres med Igland-, Grimstad- og Norges- garasjene. Vi monterer også portåpnere på eksisterende porter og utfører servicer/reperasjoner på disse og andre ved behov.

Beslagene er utviklet og produseres i Norge ved Lonevåg Beslagsfabrikk(LOBAS), og holder derfor den høyest mulige kvalitet i henhold til Norsk Standard(NS) og norske forhold. Alle våre porter er i tillegg til dette testet og godkjent både i forhold til brann, isoleringsevne, vær og vind, samt miljø. Det vil si at vi har både CE og Teknisk godkjente produkter.

7 års signert, personlig garanti på alle deler av produktene våre når vi utfører monteringen for deg! Hver kunde får sin unike, ufravikelige garanti bundet opp mot sin faktura og leveranse når oppdraget er utført.

Bolstad Auto-Port-Bygg holder til på besøksadressen Nordåsveien 150, 1251 Oslo. Foretaket ble startet i 2007-05-07 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-05-30 og som et Enkeltpersonforetak. Bolstad Auto-Port-Bygg driver i bransjen "Snekkere". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bolstad Auto-Port-Bygg på telefon 920 13 257, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bolstadport.no

Besøksadresse Nordåsveien 150, 1251 Oslo
Postadresse Nordåsveien 150, 1251 Oslo
 
Epost
torbolstad@yahoo.no
Telefon
(+47) 920 13 257
Mobiltelefon
(+47) 920 13 257

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies