IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bølgen & Moi Høvikodden

skal være spisesteder som gir gjesten en spesiell opplevelse inspirert av samspillet mellom mat, vin og kunst.

Vis i kart
67 52 10 20
hovikodden@bolgenogmoi.no www.bolgenogmoi.no/Restaurant/Hovikodden

Mer informasjon

Moderne brasserie / restaurant med rikholdig lunsj- og kveldsmeny. Bølgen & Moi har restauranter flere steder i landet, der en av dem er her hos oss i Bærum, Akershus.

Til lunsj frister vi med alt fra store og små retter, kaker, smørbrød og 3-retters lunsjmeny i vår restaurant.

På kvelden finner du i våre restauranter en rikholdig a la carte meny med småretter og snack’s, samt tre- til fem retters menyer med det beste som markedet kan by på av sesongens råvarer.

Vinkjelleren er fyldig og byr på mange godbiter i alle prisklasser og til alle anledninger. Vår restaurant / restauranter tilbyr også en fantastisk uteservering med flott utsikt, full meny og masse godt å drikke!

Søndager frister vi med søndagsbrunsj der en rikholdig og spennende buffet står klar fra kl. 12.00. Hvis du heller vi ha smørbrød eller hjemmelagede kaker, så har vi det også!

Bølgen & Moi Høvikodden holder til på besøksadressen c/o Henie-Onstad Kunstsenter, 1311 Kunstsentret Høvikodden. Foretaket ble startet i 1995-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1995-02-27 og som et Aksjeselskap. Bølgen & Moi Høvikodden driver i bransjen "Restauranter". Foretaket har 25 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bølgen & Moi Høvikodden på telefon 67 52 10 20, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bolgenogmoi.no/Restaurant/Hovikodden

Besøksadresse c/o Henie-Onstad Kunstsenter, 1311 Kunstsentret Høvikodden
Postadresse c/o Bølgen & Moi AS Postboks 3 Lilleaker, 0216 Oslo
 
Epost
hovikodden@bolgenogmoi.no
Telefon
(+47) 67 52 10 20
Telefaks
(+47) 67 54 16 12

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies