IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bodø Brann & Flåteservice

Vis i kart
960 17 071
info@bobrann.no www.bobrann.no

Mer informasjon

Bodø Brann & Flåteservice har egne lokaler i Bodø Næringspark B2 på “Leira” i Bodø. Bedriften har siden etableringen i 1991, spesialisert seg på service av brann- og redningsutstyr både mot landbasert virksomhet og maritim virksomhet. Vi driver også service av brannutstyr i det private markedet.

Flere av medarbeiderne har over 25 års erfaring innenfor sine spesialfelt. Bedriften innehar kompetansebevis for VIKING, DSB, RFD, ZODIAC og AFG redningsflåter. Innenfor brannsikring er to av våre ansatte godkjente med grønn kategori etter Norsk Standard 3910. I tillegg er en ansatt gjennomført kurs ved Norges Teknologiske institutt slik at vi er godkjent av arbeidstilsynet for trykkprøving og fylling av gassflasker.

Bedriften er importør for Belitronic elektroniske juksamaskiner. Her har vi over 20 års erfaring innenfor salg og service. Vi har et forhandlernett langs hele norskekysten fra Mandal i sør til Radioservice i Båtsfjord.

Gjennom et samarbeid med Snøgg utfører vi Førstehjelpskontrollen blant bedrifter i Bodø. Førstehjelpskontrollen består i å kontrollere medisinskap ute hos våre kunder. Etter en slik kontroll, blir det utskrevet en dokumentasjon.

I tillegg har vi verksted for seil-, presenning- og båtutstyr. Vårt personale har over 20 års erfaring med produksjon av seil- og presenningsutstyr. Innenfor seil er det for det meste produksjon av mesaner.

Kontaktinformasjon

www.bobrann.no

Besøksadresse Bodø Næringspark B 2 Teglverkveien 15, 8006 Bodø
Postadresse Postboks 345, 8001 Bodø
 
Epost
info@bobrann.no
Telefon
(+47) 960 17 071
Telefaks
(+47) 75 58 87 71

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies