IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bø Sommer Motell

Rimelig overnatting sentrumnært i Bø og bare få minutters kjøring unna Bø Sommarland og nær Telemarkskanalen.

Vis i kart
35 95 17 77
post@bosommermotell.no www.bosommermotell.no

Mer informasjon

Velkommen til Bø Sommermotell

Vi tilbyr billig overnatting sentrumnært i Bø i Telemark og bare få minutters kjøring unna Bø Sommarland og nær Telemarkskanalen. Vi har alt fra enkeltrom i etageblokk til 8 personers leiligheter i skjønne barnevennlige og grønne omgivelser

Studenhjemmene i Bø er om sommeren et rimelig og barnevennlig boalternativ for familier på ferie, med leiligheter og hybler fordelt på fire steder nær sentrum. Enten du bare er innom en natt, eller ønsker å ha et trivelig opphold over flere dager, har vi et botilbud vi tror du og dine blir fornøyd med. Maten ordner du selv, gjerne på en av grillene som står klar til bruk hver kveld. Utebord, lekeapparater og ballplass gjør sitt til at både store og små koser seg. Vi gleder oss til å se dere i Bø og være med til at dere får en fin ferie.

se vår hjemmeside for mer informasjon!

Bø Sommer Motell holder til på besøksadressen Bøgata 75, 3800 Bø i Telemark. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-03-28 og som et Enkeltpersonforetak. Bø Sommer Motell driver i bransjene "Hoteller" og "Moteller". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bø Sommer Motell på telefon 35 95 17 77, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bosommermotell.no

Besøksadresse Bøgata 75, 3800 Bø i Telemark
Postadresse Bøgata 75, 3800 Bø i Telemark
 
Epost
post@bosommermotell.no
Telefon
(+47) 35 95 17 77
Mobiltelefon
(+47) 35 95 17 77
Telefaks
(+47) 35 95 35 65

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies