IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bo Og Vaktmesterservice AS

Vis i kart
908 65 997
post@bvservice.no bvservice.no

Mer informasjon

Husker du ”den gamle gode” vaktmesteren: Han som kunne alt og ordnet alt! Han som snekret og bygget, som renoverte hele hus, tettet tak, skiftet vinduer, la fliser på badet, sørget å smøre alt som rørte på seg, som skiftet pærer og rør, som feide i gården og sørget for at det var rent i gangene.

Det er på mange måter oss det. Riktignok i en noe annen form. Vi en solid stab med fagfolk som - hver på sitt område - kan gjøre alt dette for deg, din bedrift, ditt borettslag. Og det vi ikke kan gjøre selv, for eksempel innen VVS og elektro, overlater vi til dyktige samarbeidspartnere.

Kontakt oss i dag, så forteller vi kan vi kan gjøre for deg.

Bo Og Vaktmesterservice AS holder til på besøksadressen Dronningens gate 35, 8514 Narvik. Foretaket ble startet i 2006-05-22 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-07-26 og som et Aksjeselskap. Bo Og Vaktmesterservice AS driver i bransjene "Flisleggere", "Malertjenester", "Renholdstjenester", "Snekkere", "Tømrere" og "Vaktmestertjenester". Foretaket har 11 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bo Og Vaktmesterservice AS på telefon 908 65 997, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

bvservice.no

Besøksadresse Dronningens gate 35, 8514 Narvik
Postadresse Postboks 287, 8504 Narvik
 
Epost
post@bvservice.no
Telefon
(+47) 908 65 997

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies