IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bo Klokt Prosjekt AS

-bygger ditt miljø

Vis i kart
22 01 07 50
post@boklokt.no www.boklokt.no

Mer informasjon

ØIE AS har i 50 år ønsket å tilføre samfunnet verdier gjennom sin byggevirksomhet, samtidig som målet har vært å tjene penger og ha et godt arbeidsmiljø hvor ansatte trives og utvikler seg. Trivselen tuftes på innvolvering, mulighet til å vokse og motta anerkjennelse når jobben er godt utført. Bærende elementer har hele veien vært kvalitet i alle ledd, stor tillit og troverdighet i markedet samt sørge for høy fagkunnskap.

ØIE AS ble stiftet i 1957 og ble tatt over av nåværende eiere i 1991. Nåværende eiere er ØIE Prosjektutvikling AS og ansatte. Firmaet har ca. 70 ansatte og en omsetning på ca 700 mill. Hovedkontoret er på Rasta i Lørenskog Kommune.

Vi utfører blant annet nybygg innenfor næring og boliger, rehabilitering av alle typer bygg, utvikling av tomteområder for næring og bolig, utleie av lagerbygg og tilbygg.

Våre oppdrag foregår hovedsaklig i Oslo og Akershus området. ØIE AS har de nødvendige godkjenninger og den viktigste er Sentral godkjenning. Litt informasjon om hva dette innebærer finner dere på vår hjemmeside.

Kontaktinformasjon

www.boklokt.no

Besøksadresse Gamleveien 2, 1473 Lørenskog
Postadresse Postboks 1
 
Epost
post@boklokt.no
Telefon
(+47) 22 01 07 50
Telefaks
(+47) 22 01 07 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies