IO.NO

Fullversjon Nytt søk

BNS Container AS

Vis i kart
22 90 92 50
oyvind@bns.no www.bns.no

Mer informasjon

BNS

BNS er i dag blant Skandinavias ledende leverandører av containere og vekselbeholdere. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for både sjø og landtransport, samt containere til militære formål, redningsvirksomhet og miljølagring.

Kvalitet

BNS vektlegger kvalitet og fleksibilitet. I nært samarbeid med kunden tilpasser våre designere og konstruktører produktene etter spesifikke behov, og ivaretar på denne måten felles krav til kvalitet, sikkerhet, funksjonalitet, tilgjengelighet og økonomi. Basert på disse kriteriene skal BNS tilby markedets beste priser.

Kjøpe eller leie?

Enten du vil kjøpe eller leie; BNS har i dag en massiv produktflåte. Her finner du lagercontainere, transportcontainere og vekselbeholdere som dekker nær sagt alle behov. Vi tilbyr også ulike finansieringsløsninger til bedrifter med tilknytning til sjø og landtransport.

Kontaktnett

BNS skal være en forgangsbedrift, og samarbeider derfor kontinuerlig med de største aktørene i markedet for stadig å kunne videreutvikle våre produkter og tjenester. Som totalleverandør, med bred erfaring, inngående produktkunnskap og et kontaktnettverk som strekker seg over hele Europa, er våre kunder sikret trygge og effektive løsninger gjennom hvert enkelt ledd av arbeidsprosessen.

BNS Container AS holder til på besøksadressen Jerikoveien 14, 1067 Oslo. Foretaket ble startet i 1996-04-18 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-04-29 og som et Aksjeselskap. BNS Container AS driver i bransjene "Eiendomsforvaltning" og "Øvrige transportmidler - Utleie". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med BNS Container AS på telefon 22 90 92 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bns.no

Besøksadresse Jerikoveien 14, 1067 Oslo
Postadresse Postboks 26 Alnabru, 0614 Oslo
 
Epost
oyvind@bns.no
Telefon
(+47) 22 90 92 50
Telefaks
(+47) 22 90 92 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies