IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Blomsterdekoratøren Fyrstikktorg AS

Vis i kart
22 67 33 63
firmapost@blomsterdekoratoren.no www.blomsterdekoratoren.no

Mer informasjon

De er vakre, fargerike og skaper glede!

Med et frodig utvalg og de vakreste sorter er vi vel forberedt til å skape en særegen bukett eller en oppsats. Om du skal gi blomster som en oppmerksomhet, ønske velkommen i en resepsjon eller glede deg selv og familien, vil vi yte vårt beste. Vi vil bruke våre kreative evner for å spre glede.

For livets tunge stunder og når det må tas farvel vil vi sette sammen blomster som gir uttrykk for takknemlighet og respekt.

At hverdagen blir lysere, humøret stiger og tøffe oppgaver blir lettere å takle når du omgir deg med blomster er vi overbeviste om.

Vi garanterer deg alltid friske blomster og levedyktige planter. Du finner oss inne på Fyrstikktorget på Helsfyr.

Blomsterdekoratøren Fyrstikktorg AS holder til på besøksadressen Karoline Kristiansensevei 4, 0661 Oslo. Foretaket ble startet i 2005-12-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-01-26 og som et Aksjeselskap. Blomsterdekoratøren Fyrstikktorg AS driver i bransjen "Blomsterbutikker". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Blomsterdekoratøren Fyrstikktorg AS på telefon 22 67 33 63, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.blomsterdekoratoren.no

Besøksadresse Karoline Kristiansensevei 4, 0661 Oslo
Postadresse Karoline Kristiansensevei 4, 0661 Oslo
 
Epost
firmapost@blomsterdekoratoren.no
Telefon
(+47) 22 67 33 63
Telefaks
(+47) 22 67 03 44

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies