IO.NO

Fullversjon Nytt søk

BLOMAKROKEN AS

- LA DET BLOMSTRE SAMMEN MED OSS!

53 66 85 01
https://nb-no.facebook.com/blomakroken/

Mer informasjon

Fjord’n Blomster er en heileigd familiebedrift med nesten 50-års erfaring innen blomster. Vi er stolt av å presentere våre kunder vår nye netthandel.

Fjord’n Blomster legger stor vekt på kvalitet og service ved alle våre utsalgssteder og netthandel. Mange av blomstene som blir solgt, blir avlet i vårt eget gartneri på Hatlestrand i Hardanger. Her har vi høye kvalitetskrav før plantene er klare for sluttbruker, i form av størrelse og ikke minst pris.

Vi er stolt av å kunne presentere våre kunder vår nye netthandel under vårt domene: www.fjordenblomster.no eller www.bestilleblomster.no

Vi ønsker å kunne imøtekomme deg som kunde på en blid, hyggelig og serviceinnstilt måte, og tar gjerne i mot ris og ros via vår kontaktside på vår hjemmeside, eller e-post: kundeservice@fjordenblomster.no

BLOMAKROKEN AS holder til på besøksadressen 5627 Jondal. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-07-25 og som et Avdelingskontor. BLOMAKROKEN AS driver i bransjene "Blomsterbutikker" og "Blomsterdekoratører". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med BLOMAKROKEN AS på telefon 53 66 85 01 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

https://nb-no.facebook.com/blomakroken/

 
Telefon
(+47) 53 66 85 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies