IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Blom Geomatics AS

Vis i kart
23 25 45 00
firmapost@blomgeomatics.no www.blomgeomatics.no

Mer informasjon

Blom Geomatics ble etablert i september 2003, som et resultat av en sammenslåing av Fotonor AS, Norkart sin kartavdeling og Blom Kart AS. Etter sammenslåingen fremstår vi som Norges ledende kartleggingsfirma. Firmaet har nærmere 30 ansatte ved våre norske kontorer. Utover dette har vi adgang til omfattende ressurser i våre mange søsterselskap innenfor hele Blom Gruppen (Blom ASA).

Blom Geomaticss aktiviteter omfatter: o Vertikalfotografering o Laserskanning o Skanning av flybilder o Fotogrammetrisk kartlegging o Ortofotoproduksjon o Produksjon og foredling av geografiske data o Rådgivning og konsulentbistand innenfor kartlegging, IT og GIS.

Vår forretningside er å levere løsninger og ytelser innenfor hele spekteret av firmaets aktiviteter. Et vesentlig element er at vi har den nødvendige kapasiteten og kompetansen til å håndtere alle typer prosjekt, uansett størrelse og kompleksitet.

Våre engasjerte medarbeidere sikrer med sitt høye faglige nivå og effektivitet den fleksibilitet og styrke, som er nødvendig for å fastholde og utvikle firmaets posisjon i Norge og utlandet.

Kontaktinformasjon

www.blomgeomatics.no

Besøksadresse Drammensveien 165, 0277 Oslo
Postadresse Postboks 34 Skøyen, 0212 Oslo
 
Epost
firmapost@blomgeomatics.no
Telefon
(+47) 23 25 45 00
Telefaks
(+47) 23 25 45 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies