IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Blia

Vi leverer kvalitet og er stolte av våre mange fornøyde kunder!

Vis i kart
913 58 665

Mer informasjon

Blia Services AS, leverer håndverkstjenester innen oppussing, rehabilitering og tilbygg – for både privatpersoner og bedrifter. Dette inkluderer også monteringsjobber og spesialtilpasninger av kjøkken o.l. Våre tjenester omfatter:

Innvendig vegger og tak – sette opp nye vegger, plate, sparkle, pusse og male, liste langs gulv og tak Utvendig vegger og vinduer – isolering av vegger, bytte utvendig kledning og vinduer, maling og beising Gulv – pusse, lakke, beise, legge nytt gulv Fliselegging – gulv, vegger Skap og kjøkkeninnredninger – montere og spesialtilpassninger

Vi er opptatt av å være fleksible og imøtekomme våre kunders ønsker og behov, samtidig som vi deler vår erfaring med design og fargevalg dersom våre kunder har behov for råd og tips.

Vi leverer kvalitet og er stolte av våre mange fornøyde kunder!

Vi ønsker å kunne levere komplette tjenester innen oppussing, rehabilitering og tilbygg og har samarbeidspartnere innen utforming og elektriker / rørlegger fagene.

Blia holder til på besøksadressen Mildevegen 220, 5259 Hjellestad. Foretaket ble startet i 2011-10-10 og som et Aksjeselskap. Blia driver i bransjen "Tjenester og Service". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Blia på telefon 913 58 665. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Mildevegen 220, 5259 Hjellestad
Postadresse Mildevegen 220, 5259 Hjellestad
 
Telefon
(+47) 913 58 665

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies