IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bleiebarna Maria Eikrem*

Vis i kart
905 21 251
eikrem@mac.com http://www.bleiebarna.no/

Mer informasjon

Som ivrig bruker av internett fant jeg en dag en side som handlet om tøybleier. Jeg ble ganske overrasket over dagens tøybleier og bestemte meg for å prøve. Bleiene kom i posten og vi ble meget fornøyde over hvor praktiske de var. De holdt tett, var myke og gode og kom i alle verdens farger og mønster! Idéen var født. Utvalget i de norske nettbutikkene var begrenset i forhold til de utenlandske og jeg bestemte meg for å tilby de norske tøybleiebrukerene flere varer fra forskjellige leverandører.

Bleiebarna er en familiebedrift som drives hjemmefra. Innehaver Maria Eikrem ønsker å tilby produkter som produseres av andre mødre og produkter som støtter. Leverandører som Happy Tushies og Llamajama er noen jeg spesielt vil støtte. Happy Tushies er en mor som også jobber hjemmefra. Hennes produkter er av høy kvalitet og hun er anerkjent for sitt arbeid. Llamajama er en bedrift som samarbeider med en gruppe damer i Equador hvor arbeidsledigheten er høy. De bor i Andesfjellene og muligheten til arbeid er liten da barnehager i liten grad eksisterer. De tjener i stedet til sitt levebrød med å strikke for Llamajama og kan på denne måten ta kontroll over livet sitt.

Bleiebarna Maria Eikrem* holder til på besøksadressen Vassetrema 2, 6030 Langevåg. Foretaket ble startet i 2007-12-03 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-01-02 og som et Enkeltpersonforetak. Bleiebarna Maria Eikrem* driver i bransjen "Øvrig postordre". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bleiebarna Maria Eikrem* på telefon 905 21 251, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.bleiebarna.no/

Besøksadresse Vassetrema 2, 6030 Langevåg
Postadresse Vassetrema 2, 6030 Langevåg
 
Epost
eikrem@mac.com
Telefon
(+47) 905 21 251
Mobiltelefon
(+47) 905 21 251

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies