IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bkk Marked AS

Vis i kart
55 12 79 00
firmapost@bkk.no www.bkk.no

Mer informasjon

trenger gode ideer og nye forretningsløsninger

Noen ideer påvirker radikalt måten vi lever på og gir grunnlag for helt nye tjenester og forretningsvirksomhet. Ideen om å bruke vann til elektrisitetsproduksjon er et eksempel. Å lage varme av søppel er et annet. Andre ideer er ikke like epokegjørende, men bidrar likevel til vekst og utvikling.

Samfunnet trenger mer miljøvennlig energi. Og vi trenger gode fremtidsrettede løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre for folk flest. BKKs visjon er å gi morgendagen nye muligheter. I dette ligger at BKK er et fremtidsrettet energikonsern som skal lede an i utviklingen av klimavennlig energi og fremtidsrettede infrastrukturløsninger.

Innovasjon er nøkkelen i forhold til å utvikle nye energikilder og fremtidsrettede infrastrukturløsninger. Men innovasjon handler også om å få maksimalt ut av eksisterende energikilder og bruke dem mest mulig hensiktsmessig og helhetlig til det beste for samfunnet.

BKK forvalter og utvikler store verdier både innenfor etablerte og nye forretningsmessige satsinger. For å bidra til fortsatt utvikling og vekst skal BKK være innovativt fremtidsrettet i sitt daglige virke og utviklingsarbeid. BKKs utvikling og innovasjonsarbeid fremkommer av selskapets satsinger.

Bkk Marked AS holder til på besøksadressen Fjøsangerveien 65, 5054 Bergen. Foretaket ble startet i 2000-12-14 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-12-19 og som et Aksjeselskap. Bkk Marked AS driver i bransjene "Bredbåndsleverandører", "Teleoperatører" og "Øvrige teletjenester". Foretaket har 22 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bkk Marked AS på telefon 55 12 79 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bkk.no

Besøksadresse Fjøsangerveien 65, 5054 Bergen
Postadresse Postboks 7050, 5020 Bergen
 
Epost
firmapost@bkk.no
Telefon
(+47) 55 12 79 00
Telefaks
(+47) 55 12 79 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies