IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Bjørnefjorden Gjestetun
Vis i kart
56 30 40 00
info@bjornefjordengjestetun.no www.bjornefjordengjestetun.no

Mer informasjon

Bjørnefjorden Gjestetun ligger på gården Hauge i Os, en halv times kjøring sør for Bergen. Vi tilbyr overnatting, møtefasiliteter og selskapslokaler til både private personer og bedrifter, individuelle reisende og grupper. Hos oss får man sove godt, jobbe godt og spise godt.

Gjestetunet har 35 rom, i tillegg til 6 møtelokaler, selskapslokaler, peisestue og restaurant. Gårdstunet består av fem hus, og fra gjestetunet er det vakker utsikt over Bjørnefjorden.

Vi ble nylig omskrevet i Scan Magazine som er å finne i lommene på British Airways, i SAS loungene, i diverse flyplasser og på båtene til Stena Lines som en av få av de beste julebordene i Norge. Vi satser lokalt og håper så mange som mulig kan tenke seg et julebord hos oss ved Bergen.

Bjørnefjorden Gjestetun

holder til på besøksadressen Hatvikvegen 25, 5211 Os. Foretaket ble startet i 1997-12-23 og registrert i brønnøysund-registrene 1998-01-24 og som et Aksjeselskap. Bjørnefjorden Gjestetun driver i bransjene "Hoteller", "Konferansesentre og -arrangører", "Pensjonater og moteller" og "Selskapslokaler". Foretaket har 21 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bjørnefjorden Gjestetun på telefon 56 30 40 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bjornefjordengjestetun.no

Besøksadresse Hatvikvegen 25, 5211 Os
Postadresse Hatvikvegen 25, 5211 Os
 
Epost
info@bjornefjordengjestetun.no
Telefon
(+47) 56 30 40 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies