IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Bjerkeset Bygg AS
Vis i kart
911 38 217
post@bjerkeset.no www.bjerkeset.no

Mer informasjon

Bjerkeset Bygg er en totalleverandør av bygg- og tømrertjenester.

Vi tar både små og store oppdrag. Vi er ikke redd for utfordringer, vi bruker nye situasjoner til å skaffe oss ny kunnskap og kompetanse. Vi liker å løse nye oppgaver. Vi legger vekt på det kunden mener og ønsker. Vi veileder kunden slik at løsningene vi kommer frem til, er de beste for kunden. Vi er opptatt av endelig resultat. Vi ønsker at kunden, og vi selv, er fornøyd med løsningen- og at arbeidet er varig og med god utførelse.

Under oppdraget utfører vi arbeidet punktlig. Vi prøver å ferdigstille arbeidet til avtalt tidspunkt, vi har hele tiden god kommunikasjon med kunden, og oppdaterer kunden om eventuelle utsettelser.

Vi utfører enkeltoppdrag, men tar også jobben som koordinator og prosjektleder i arbeider som involverer flere faggrupper. Vi har lang erfaring i arbeid som involverer underentreprenører og andre faggrupper. Våre prosjekter kjennetegnes av god og effektiv intern kommunikasjon og en god tone ute på arbeidsplassen.

Resultatet er at våre kunder stadig kommer tilbake til oss når de trenger en solid leverandør av håndverkstjenester.

Bjerkeset Bygg AS

holder til på besøksadressen Frusetvegen 10, 2817 Gjøvik. Foretaket ble startet i 2013-03-04 og som et Aksjeselskap. Bjerkeset Bygg AS driver i bransjene "Bygg og Anlegg" og "Snekkere". Foretaket har 5 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bjerkeset Bygg AS på telefon 911 38 217, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bjerkeset.no

Besøksadresse Frusetvegen 10, 2817 Gjøvik
Postadresse Frusetvegen 10, 2817 Gjøvik
 
Epost
post@bjerkeset.no
Telefon
(+47) 911 38 217
Mobiltelefon
(+47) 911 38 217

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies