Bios Café har vært et samlingssted for mange lokalbefolkning og reisende i snart 50 år. Bios ble kåret til vinner av Ganefart i 2006 - landets beste spisested langs landeveien. Prøv 4-retters menyen en lørdagskveld eller à la carte. Vi setter sammen menyen etter kundens ønsker ved spesielle arrangementer.
Råvarer fra Reisa
Menyen har et stort innslag av lokale råvarer; villsau fra Bakkeby, lam fra Tømmernes, røkt reinkjøtt fra Gapherus, høylandsfe fra Arnøya og fisk fra Reisafjorden. Kantareller og bær plukkes i området og vi bruker bare økologiske poteter fra Loppevoll i Reisa. Sauser, dressing, gulrotbrød, pesto, oljer og hamburgere er laget på huset og kun friske grønnsaker brukes.
Vi ønsker å utvikle oss videre og i størst mulig grad bruke lokale råvarer. Reisa-distriktet kan by på et vidt spekter av kvalitetsråvarer som våre spisegjester får glede av.