IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Biogen Idec Norway AS

Biotechfirma som markedsfører Tysabri og Avonex for behandling av MS. På hjemmesiden finner du informasjon og fakta om multippel sklerose.

Vis i kart
23 40 01 00
post@ba-hr.no www.biogenidec.no

Mer informasjon

Biogen Idec er et internasjonalt bioteknologisk legemiddelfirma som utvikler og markedsfører legemidler til behandling av multippel sklerose (MS).

Biogen Idec har som mål å drive forskning og utvikling av nye legemidler og behandlingsformer som kan bedre menneskers livskvalitet innenfor sykdomsområder hvor det er få eller ingen behandlingstilbud.

Alternative hjemmesider:

Firmainformasjon - www.biogenidec.no Et nettsted om MS - www.multippelsklerose.no Hva er MS? - www.multippelsklerose.no/hvaerms/ Behandling av MS - www.multippelsklerose.no/behandling/ MS & Kognisjon - www.multippelsklerose.no/hjernensevner/ Andre med MS - www.multippelsklerose.no/andremedMS/ For helsepersonell - www.multippelsklerose.no/helsepersonell/ Om AVONEX® - www.multippelsklerose.no/avonex/ Om TYSABRI® - www.multippelsklerose.no/tysabri/

Biogen Idec Norway AS holder til på besøksadressen Vitaminveien 1 A, 0485 Oslo. Foretaket ble startet i 1999-05-18 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-06-17 og som et Aksjeselskap. Biogen Idec Norway AS driver i bransjen "Øvrige næringsmidler". Foretaket har 19 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Biogen Idec Norway AS på telefon 23 40 01 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.biogenidec.no

Besøksadresse Vitaminveien 1 A, 0485 Oslo
Postadresse Postboks 4305 Nydalen, 0402 Oslo
 
Epost
post@ba-hr.no
Telefon
(+47) 23 40 01 00
Telefaks
(+47) 22 15 05 68

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies