IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Billetteksperten Ltd
Vis i kart
21 99 67 66
http://www.billetteksperten.no/

Mer informasjon

: Vi ønsker deg velkommen til Billetteksperten. Billetteksperten er et selskap innenfor formidling, salg og tilrettelegging av ulike aktiviteter, underholdning, sport og transport i europeiske storbyer. Det er alt fra billetter til musikaler, teater, opera, fotball, tog, ulike billetter til attraksjoner og til booking av hoteller, konferansefasiliteter m.m. Dine ønsker er vår utfordring.

Det vi har erfart gjennom en årrekke innenfor denne bransjen er at flere i dag savner den tidligere personlige service og oppfølging du fikk som kunde. I dag blir mer og mer lagt opp til at du må gjøre alt selv når man bestiller og kjøper ulike produkter. Billetteksperten vil gjerne snu denne trenden og ønsker sterkt å kunne være din personlige servicebedrift. Vi vil svare på tlf. når du ringer, vi garanterer å svare på henvendelser sendt på e-mail innen 5 arbeidstimer, vi ilegger ikke kundene våre skjulte gebyrer og vi bistår gjerne med veiledning og personlige tips. Billetteksperten ser på kundekontakt som noe positivt og vi vil gjerne bistå våre kunder på best mulig måte. Vi ønsker at du ringer oss, sender oss e-mail eller besøker oss i Karl Johansgate i Oslo. Personlig service og oppfølging av dine ønsker og kjøp er det vi tilbyr.

5 gode grunner til å handle gjennom Billetteksperten:

Sikker levering av dine billetter. Enten som Pdf gjennom E-post, direkte til ditt hotell, gjennom rekommandert sending eller som henting på ulike stadioner, teatre eller andre arrangementssteder. Kun billetter gjennom lisensierte leverandører. Detaljerte tilbud på forhånd før du kjøper og betaler. Personlig service, oppfølging og tilgjengelighet med kontor i Karl Johansgt./Oslo. Billetteksperten har sterke produktkunnskaper gjennom mange år i bransjen.

Kontaktinformasjon

http://www.billetteksperten.no/

Besøksadresse Karl Johans gate 5, 0154 Oslo
Postadresse Karl Johans gate 5, 0154 Oslo
 
Telefon
(+47) 21 99 67 66
Mobiltelefon
(+47) 466 11 663

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies