IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bilbransjen Opplæringskontor Sør AS

Vis i kart
951 24 311
post@ok-bilfagva.no www.okbilfag-vestagder.no

Mer informasjon

Hva er et opplæringskontor?

Flere bedrifter med samme opplæringsbehov går sammen og danner et felles opplæringskontor som skal fungere som et bindeledd mellom skole, næringsliv og det offentlige. Bedriftene sparer seg for mange oppgaver i forbindelse med inntak og oppfølging av lærlinger.

Hvorfor velge bilbransjen?

Bilfaglig utdanning er langt mer variert og teknisk avansert enn du kanskje tror. Utviklingen innen bilbransjen går stadig raskere, og . Utviklingen innen bilbransjen går stadig raskere, og flere og flere funksjoner styres etter hvert elektronisk. Bilen er fortsatt en mekanisk innretning, selv om den på noen områder er i ferd med å bli en rullende datamaskin. Moderne teknologi gjør bilen lettere, sikrere og raskere, - men også mer kompliserte. Det betyr at ikke hvem som helst kan åpne pansere og begynne å skru. I dag er dette en jobb for dyktige fagfolk. En utdanning innen bilfagene gir deg spesialkunnskaper om moderne biler.

Bilbransjen Opplæringskontor Sør AS holder til på besøksadressen Rigedalen 36, 4626 Kristiansand S. Foretaket ble startet i 1994-05-25 og registrert i brønnøysund-registrene 1994-08-15 og som et Aksjeselskap. Bilbransjen Opplæringskontor Sør AS driver i bransjene "Kursvirksomhet og kveldsskoler" og "Øvrig undervisning". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bilbransjen Opplæringskontor Sør AS på telefon 951 24 311, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.okbilfag-vestagder.no

Besøksadresse Rigedalen 36, 4626 Kristiansand S
Postadresse Rigedalen 36, 4626 Kristiansand S
 
Epost
post@ok-bilfagva.no
Telefon
(+47) 951 24 311
Telefaks
(+47) 38 02 04 58

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies