IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bigtalk ANS

Vis i kart
924 10 058
john@bigtalk.no www.bigtalk.no

Mer informasjon

Hei! Mitt navn er John Gunnar Røst. De siste 16 årene har jeg jobbet med fasilitering, leder/teamutvikling og coaching.

HR - konsulentbistand Trenger dere støtte til deres HR - prosesser? Hjelp… til å håndtere ulike HR - prosjekter til de daglige HR - prosessene til faglig støtte innen HR-området Konsulenten Noen ganger trengs utenforstående for å initiere endring.

Gode grunner til å benytte ekstern hjelp dere har begrenset kunnskap ift endringsmål scope er kortvarig, ikke verdt ansettelser tidligere strategier er ikke blitt fulgt uenighet i organisasjonen bedriften ønsker en objektiv input

Noen fordeler variable fremfor faste kostnader sikkerhet og høy kvalitet fleksibilitet og tilgjengelighet hjelp og støtte til alle tider på telefon og e-post

Ta kontakt for en Bigtalk!

Bigtalk ANS holder til på besøksadressen Trompetvegen 11 A, 7560 Vikhammer. Foretaket ble startet i 2005-07-02 og registrert i brønnøysund-registrene 2005-07-19 og som et Ansvarlig selskap med udelt ansvar. Bigtalk ANS driver i bransjen "Bedriftsrådgivning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bigtalk ANS på telefon 924 10 058, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bigtalk.no

Besøksadresse Trompetvegen 11 A, 7560 Vikhammer
Postadresse Trompetvegen 11 A, 7560 Vikhammer
 
Epost
john@bigtalk.no
Telefon
(+47) 924 10 058

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies