IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bi Brygga AS

Vis i kart
33 45 51 20
bibrygga@bibrygga.no www.bibrygga.no

Mer informasjon

BI-Brygga har i en årrekke produsert og levert flytende havneanlegg for småbåter - hele tiden med utvikling og førsteklasses, solide produkter for øye. Virksomheten kan tilby bryggeanlegg for alle formål.

BI-Brygga utarbeider gjerne spesialkonstruksjoner og kan lett tilpasse alle typer bryggeanlegg etter forholdene på stedet. For spesielt utsatte havneanlegg har vi utviklet en ekstra kraftig konstruksjon med dobbeltrørs utriggere. BI-Brygga AS består av fem faste ansatte, men leier inn arbeidskraft ved behov. Det meste av produktene som leveres er egenutviklede som stadig blir oppdatert i forhold til behov og trend. Vi har utført mange store oppdrag på for eksempel Stavern Båthavn hvor firmaet har laget alt av nye brygger i den indre havnen, både flytebrygger og fastbrygger. Andre kunder er blant annet Nøtterøy kommune og Sandefjord havnevesen. Kundemassen forøvrig består av private hytteeiere og båtfolk, båtforeninger, marinaer, kommunale bedrifter og etater. Som totalleverandør av flytebrygger og småbåthavner kan bedriften ta på seg alle typer jobber. Fremtiden ser lovende ut ettersom BI-Brygga AS har fokus på Vestfold, Østlandet og Sørlandet, men utvider også markedet til store deler av Norge inkludert Vestlandet og Nord-Norge.

For å kunne levere deg optimale kvalitetsløsninger til best mulig pris, har vi investert i en effektiv maskinpark tilpasset de utfordringene det er å kunne jobbe i overgangen mellom land og hav året rundt. I dag disponerer vi en rekke spesialfartøyer som arbeidsflåter, lekter m/kran, slepebåt, mindre arbeidsbåter, lastebil m/kran og henger, samt service/montasjebiler.

Kontaktinformasjon

www.bibrygga.no

Besøksadresse Fokserødveien 30, 3241 Sandefjord
Postadresse Fokserødveien 30, 3241 Sandefjord
 
Epost
bibrygga@bibrygga.no
Telefon
(+47) 33 45 51 20
Telefaks
(+47) 33 45 54 35

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies