IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Besteffekt AS

Vis i kart
81 50 05 95
mail@besteffekt.no www.besteffekt.no

Mer informasjon

Besteffekt AS

Produkter er utviklet i nært samarbeide med, og testet ut blant tusenvis av pasienter i landets ledende klinikker for helhetsterapi.

Som vårt navn tilsier, mener vi disse produktene gir deg best effekt i forhold tilpris og kvalitet på dagens marked. Vi gir deg gjerne referanser fra våre fornøyde kunder!

Kvalitet,produktsammensetning og råvareleverandør er fullt på høyde med de ledende produktene du kan kjøpe i butikk ethvert produkt vi tilbyr deg er utviklet og/eller grundig evaluert av fremstående fagfolk i Norge og internasjonalt du kan kjøpe våre produkter fra 25 til 60% billigere enn tilsvarende produkt i butikken.

Du kjøper våre produkter fra mennesker som har grundig opplæring og kunnskap om produktene og deres virkninger BestEffekt skal være en reell garantist for at de produktene vi tilbyr virkelig, og etter beste ekspertskjønn er det produkt vi kan hevde gir best effekt for deg og din helse.

Vi alltid vil være åpne, og gi deg all tilgjengelig bakgrunnsinformasjon om våre egne produkter, hvorfor og hvordan de er innlemmet i vårt sortiment etikk og troverdighet til enhver tid er prioritert foran kommersielle mål !

Kontaktinformasjon

www.besteffekt.no

Besøksadresse c/o Valdres Næingshage AS Skrautvålsvegen 77, 2900 Fagernes
Postadresse Postboks 98, 2901 Fagernes
 
Epost
mail@besteffekt.no
Telefon
(+47) 81 50 05 95
Mobiltelefon
(+47) 954 99 998
Telefaks
(+47) 61 35 64 99

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies