IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Best Mark AS
Vis i kart
67 90 42 30
kontakt@bestmark.no www.bestmark.no

Mer informasjon

Best Mark as har som formål å være en komplett leverandør av tjenester og produkter tilknyttet sikerhet for veier, plasser og bygg, innenfor områdene permanent og temporær oppmerking, sikringsutstyr, arbeidsvarsling og skilting. Godt samarbeid med flere solide produsenter, og kvalitetsorienterte arbeidere gir Dem gode produkter og korrekt utførte tjenester til riktige priser.

Vi tilbyr oppmerking ute og inne, med veimaling og/eller termoplast. Innendørs oppmerking utfører vi hele året, men ute strekker sesongen seg i fra april - oktober med maling. Termoplast kan vi legge hele året såfremt det er tørt og et par plussgrader. Kontakt oss for befaring.

Har De spesielle ønsker om produkter, men er usikker på hvor De kan finne det, spør oss og vi skal prøve og finne en løsning. Vi har god kontakt med flere produksjonsbedrifter.

Våre kunder er hovedsaklig eiendomsforvaltere, entreprenører, borettslag, industribedrifter og kommune.

For oss er det viktig at De blir fornøyd, og at De ønsker å benytte våre tjenester og produkter ved flere anledninger. Av den grunn legger vi vekt på : Raske tilbakemeldinger, korrekt utført arbeide, gode produkter og riktige priser.

Kontaktinformasjon

www.bestmark.no

Besøksadresse Strømsveien 50b, 2010 Strømmen
Postadresse Strømsveien 50b, 2010 Strømmen
 
Epost
kontakt@bestmark.no
Telefon
(+47) 67 90 42 30
Telefaks
(+47) 67 90 20 03

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies