IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Besima AS

Vis i kart
909 90 490
http://smykkejuvelen.no/

Mer informasjon

Tanken på å drive for meg selv, er noe jeg har drømt om lenge. På vårparten 2012 tok jeg mot til meg og starte Besima AS. Deretter kom ideen for nettbutikken, smykkejuvelen.no. Etter mange måneder med leting, vareprøver, vurderinger og telefonsamtaler har jeg valgt ut fem leverandører som jeg vil satse på. Disse har den kvaliteten, prisen og design som smykkejuvelen.no ønsker seg. I første omgang er det smykker og tilbehør til jente vi har satset på. Med unntak av skinnarmbåndene som er både for han og henne. Jeg er nå i gang med å finne leverandører for herresmykker/skjerf og barnesmykker. Så om ikke altfor lenge er også dette å finne hos smykkejuvelen.no Vi ønsker at du som kunde skal ha et godt utvalg, riktige priser og være fornøyd med servicen vår. Bildene på hjemmesiden har jeg jobbet iherdig med, for å få tilnærmet 100% riktig fargegjengivelse av varene. Jeg skal gjøre mitt aller beste så du som kunde skal bli maksimalt fornøyd.

Vil også nevne at jeg har hatt god hjelp og veiledning av Wenche H. Ekholm, som er meget dyktig på moter og tilbehør. Hun er innehaver av Millea motebutikk på trekanten i Asker. Tusen takk, Wenche!

Besima AS holder til på besøksadressen Sisiken 3, 3320 Vestfossen. Foretaket ble startet i 2012-03-22 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Besima AS på telefon 909 90 490 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://smykkejuvelen.no/

Besøksadresse Sisiken 3, 3320 Vestfossen
Postadresse Sisiken 3, 3320 Vestfossen
 
Telefon
(+47) 909 90 490

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies