IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Bergen Ymca Hostel
Vis i kart
55 60 60 55
post@kfuk-kfum.com www.bergenhostel.no

Mer informasjon

Rimelig overnatting i Bergen sentrum - fra kr 180

Enten du skal på konsert,skoletur, idrettscup eller på sightseeing er det viktig at du bor i hjertet av byen like i nærheten av der det skjer! Ønsker du overnatting i sentrum? Valget er enkelt

Hos oss overnatter du rimelig, i gode senger og du får eget bad og minikjøkken på rommet. Sengetøy og tilgang til internett er inkludert i overnattingsprisen. Har du med din egen pc, benytter du vårt trådløse nettverk. Fra oktober til mai er det også gratis å bruke internettcafeen mens du bor på Bergen YMCA Hostel.

Du velger romtype etter budsjett. Enkelt, eller dobbeltrom? Fire- eller 6-sengs? Velg et av våre 19 lyse og moderne gjesterom. Alle med egne fliselagte bad og minikjøkken. Vi har flotte fellesrom som Peisetuen der du kan møte andre gjester. Vil du slappe av forran tv, gjør du det i Salongen. På gjestekjøkkenet kan du tilberede større måltider. Fra takterrassen nyter du Bergens flotteste panoramautsikt!

Klassetur, veninnetur,storby -weekend, romantisk weekend eller konsert-weekend? Vi tilbyr overnatting i Bergen som dekker alle dine behov!

Kontaktinformasjon

www.bergenhostel.no

Besøksadresse Nedre Korskirkeallmenningen 4, 5017 Bergen
Postadresse Nedre Korskirkeallmenningen 4, 5017 Bergen
 
Epost
post@kfuk-kfum.com
Telefon
(+47) 55 60 60 55
Mobiltelefon
(+47) 930 21 454
Telefaks
(+47) 55 60 60 51

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies