IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bergen For Alle Egil Hope

Velkommen til Bergen!

Vis i kart
55 13 02 65
egil.hope@hotmail.com www.bergenforalle.no

Mer informasjon

Nettsiden er en guide over tilgjengelige bygg og uteområder for personer med nedsatt funksjonsevne, for eldre, for barnefamilier, for alle som ikke kan forsere trapper og ulent terreng. Nettsiden omhandler steder som kan besøkes av alle, der rullestol er brukt som dimensjonerende faktor. Fokus på parkering, uteareal, tilrettelagt inngangsparti, heis i bygget, handikaptoalett og planløsning inne med resepsjon, kafe, kino og utstillingsområde. Vil med bilder og tekst berette om alt det spennende vi har rundt oss. Dette med håp om at nettsiden skal gi inspirasjon og vekke tur-interessen. Målgruppen er enkeltpersoner, lag og foreninger, bofellesskap og dagsenter, støttekontakter og BPA-assistenter. Vil at personer med nedsatt funksjonsevne lett skal kunne orientere seg i tilbudet i byen vår, og at Bergen av den grunn blir en foretrukket by å reise til. Fokus på en aktiv fritid med turer og opplevelse.

Bergen For Alle Egil Hope holder til på besøksadressen Nordåsgrenda 10, 5235 Rådal. Foretaket ble startet i 2011-01-26 og som et Enkeltpersonforetak. Bergen For Alle Egil Hope driver i bransjen "Funksjonshemmedes interesseorganisasjoner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bergen For Alle Egil Hope på telefon 55 13 02 65, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bergenforalle.no

Besøksadresse Nordåsgrenda 10, 5235 Rådal
Postadresse Nordåsgrenda 10, 5235 Rådal
 
Epost
egil.hope@hotmail.com
Telefon
(+47) 55 13 02 65
Mobiltelefon
(+47) 911 29 759

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies