IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Bergen Fengsel

Aktiv kriminalomsorg - tryggere samfunn

Vis i kart
55 39 36 00
bergen.fengsel@kriminalomsorgen.no www.bergenfengsel.no

Mer informasjon

Bergen fengsel ble tatt i bruk høsten 1990, og erstattet da det gamle Bergen kretsfengsel som var lokalisert i Bergen sentrum. Bergen fengsel var det første fengselet i sitt slag, med spesiell arkitektonisk utforming, og helt fra starten av var det et sterkt fokus på at de små bofelleskapene gav god anledning for påvirknings og endringsarbeid med involvering fra tjenestemenn sin side. Siden åpningen i 1990 har fengselet blitt utvidet med to nye avdelinger. Vi har en total kapasitet på 258 innsatte, og er således ett av landes største fengsler.

Bergen fengsel legger vekt på at straffegjennomføringen skal innebœre sikkerhet og trygghet både for den enkelte ansatte, innsatte og for samfunnet generelt . For å oppnå god sikkerhet og trygghet under straffegjennomføring, er vi opptatt av dynamisk sikkerhet og ansattes tilstedevœrelse blant de innsatte. Fengselet er også kjent for å legge vekt på endrings- og påvirkningsarbeid, slik at den enkelte innsatte selv har god anledning til å legge tilrette for et liv uten kriminalitet ved løslatelsen.

Bergen fengsel sitt verdigrunnlag bygger på at vi tror at alle domfelte kan forandre sin adferd, og at endret måte å tenke på gir endret adferd. Vi er derfor opptatt av at vi som tilsatte skal vœre engasjert i vårt arbeid, og at vi må vœre i stadig utvikling for at vi til enhver tid skal kunne gjøre en best mulig jobb for samfunnet og den innsatte.

Bergen Fengsel holder til på besøksadressen Steinestøvegen 401, 5109 Hylkje. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-08-10 og som et Underavd. Bergen Fengsel driver i bransjen "Fengsler og rettsvesen". Foretaket har 287 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Bergen Fengsel på telefon 55 39 36 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.bergenfengsel.no

Besøksadresse Steinestøvegen 401, 5109 Hylkje
Postadresse Dokumentsenteret Postboks 694, 4305 Sandnes
 
Epost
bergen.fengsel@kriminalomsorgen.no
Telefon
(+47) 55 39 36 00
Telefaks
(+47) 55 39 36 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies