IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Benterud Skole

Vis i kart
67 93 45 15
benterud@lorenskog-skole.no www.benterud.skole.lorenskog.no

Mer informasjon

Benterud skole, som stod ferdig i 1999, er en 1 - 7 to-parallell barneskole med 350 elever og en 4-avdelings barnehage.

Skoleanleggets fem bygningskropper danner en kvartalstruktur som bygger opp under de kommunale planene for fremtidig utforming av mer bymessige gaterom i området.

Byggene er i to etasjer og blir bundet sammen med broforbindelser i annen etasje. Fire av bygningene danner et indre torg med en stram, bymessig karakter og danner skolens felles uteareal. Adkomstene til byggene er lagt til torget, mens klassenes mer private utearealer ligger på yttersiden av bygningene og har en landskapsmessig friere utforming. Forholdet mellom den tydelige adkomsten i nord, det stringent formede torget og de friere utformede lekearealene er meget godt løst og skaper uterom med ulik karakter og gir god mulighet for samspill mellom ulike aktiviteter.

Det oppdelte bygningsmiljøet er et veldimensjonert og vakkert utformet skoleanlegg med gode romforløp både inne og ute. Fasadene er i lys tegl og med åpninger for inntrukne og utenpåliggende volumer i klare farger. Denne materialbruken skaper variasjon og identitet for den enkelte elev i forhold til sin base og for skoleanlegget som helhet.

Benterud Skole holder til på besøksadressen Tunveien 5, 1473 Lørenskog. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1999-02-01 og som et Underavd. Benterud Skole driver i bransjene "Grunnskoler" og "Offentlige grunnskoler". Foretaket har 59 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Benterud Skole på telefon 67 93 45 15, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.benterud.skole.lorenskog.no

Besøksadresse Tunveien 5, 1473 Lørenskog
Postadresse Postboks 304, 1471 Lørenskog
 
Epost
benterud@lorenskog-skole.no
Telefon
(+47) 67 93 45 15
Telefaks
(+47) 67 92 49 60

Last ned visittkort
Del av Lørenskog Kommune Skoler
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies