IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Beijer Electronics AS
Vis i kart
32 24 30 00
info@beijer.no www.beijer.no

Mer informasjon

Velkommen til Beijer ElectronicsViljen til å forstå er det viktigste vi kan tilby. For oss handler det om evnen til å kombinere produkter og gode idéer – kunnskapen om hvordan det ene forholder seg til det andre.

Vi har et produktprogram som dekker alle behov innen industriell automasjon. Ved hjelp av riktig teknologi, teknisk kunnskap og lang erfaring kan vi sette dine ideer ut i livet. Uansett om de er små eller store. Og uansett hvilken bransje det er snakk om.

Vårt mål er at vi skal være tilgjengelige også etter levering. For eksempel når det er behov for å fornye eller justere utstyret - eller å reparere det. Dette kan være når den tekniske utviklingen har åpnet for muligheter som ikke fantes da du installerte anlegget ditt. Eller når en ny løsning krever økt kunnskap.

Uansett når og hva du står overfor, skal våre ulike tjenester og servicetilbud gjør det enklere for deg. Og vi vil naturligvis også ha en fortløpende dialog for å imøtekomme behov som dukker opp under drift. Søkeord:

Buskerud, Lier, Forhandlere av industriovner (elektriske) Operatørsystemer Terminaler Industri-PC Monitorer Styresystemer Styreenhet Kompakte PLS Modulære PLS Programmering Frekvensomformere Modeller Programmering Kapsling Energisparing Servo/Motion Servosystemer Posisjonering Vision Sensorer Kameramodeller Industriell ID Tilbehør Ethernetswitcher Modem Tastatur og pekeverktøy Tilkoblingssystemer SCADA/OPC FactoryLink Kommunikasjon OPC Desentraliserte I/O-systemer Serier Mykstartere Fordeler Modeller Robot Robotmodeller Robotstyresystem Programmering Komponenter Strømforsyning Reléer automasjonsløsninger

Kontaktinformasjon

www.beijer.no

Besøksadresse Teglverksveien 1, 3413 Lier
Postadresse Teglverksveien 1, 3413 Lier
 
Epost
info@beijer.no
Telefon
(+47) 32 24 30 00
Telefaks
(+47) 32 84 85 77

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies