IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Beha-Hedo Industrier AS

En av Norges ledende produsenter og leverandører av storkjøkkenutstyr til institusjoner og restauranter, samt skip og offshore.

Vis i kart
35 93 20 00
knut.lonar@beha-hedo.com www.beha-hedo.com

Mer informasjon

Velkommen til Norges ledende produsent og leverandør av storkjøkkenutstyr. I over 80 år har Beha-Hedo Industrier AS levert kjøkkenutstyr for skip, offshore, institusjoner, kantiner, restauranter, kafeer og gatekjøkken.

Bedriften er Norges eneste gjenværende produsent av storkjøkkenutstyr. Vi er lokalisert med produksjon og lager i Skien. I nytt bygg i Porsgrunn er salg og administrasjon samlet. Fra vår egen serviceavdeling og gjennom lokale avtaler har vi dekket servicebehovet over hele landet. Vi har lager av reservedeler i Skien, hvorfra vi sender ut varer fortløpende.

Vi produserer bl.a. komfyrer, stekepanner, grill-linjer, frityrer, lunsjdisker, kabinettskap,kjøle- og fryseskap, varmedisker og koketopper. I tilegg forhandler vi kjente merkevarer bl.a. fra Hounø, Dieta, Wodschow, IMC, Porkka, Lamber, Bonamat, Hobart Foster, Miele og Nicro. Kjennetegnet for alt utstyr er meget høy kvalitet.

Våre selgere skreddersyr dine behov i praktiske totalløsninger gjennom komplette leveranser til ditt kjøkken. Vi sørger for tegninger med nøyaktig plassering av elektrisk utstyr og benker og skap. I tillegg har vi god kompetanse innen matfaget da vi har både kokk og kostøkonom blant våre ansatte.

Beha-Hedo industrier AS har de siste årene oppnådd en solid posisjon i det norske storkjøkkenmarkedet. Bedriften har en meget sunn økonomi, og har en AAA rating fra Dun & Brandstreet. Vår soliditet er din trygghet.

Kontaktinformasjon

www.beha-hedo.com

Besøksadresse Grønlikroken 7, 3735 Skien
Postadresse Grønlikroken 7, 3735 Skien
 
Epost
knut.lonar@beha-hedo.com
Telefon
(+47) 35 93 20 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies